Yente de Nepagente

Speelterrein Ridder van Ranstlei

Hé jij daar? Jou heb ik hier nog niet gezien? Jij komt toch niet om het geld te stelen? Ik steek alle dieven in de gevangenis, knoop dat maar goed in je oren! Ik ben meestal hier op het pleintje, maar soms ben ik ook op speurtocht in het bos. Ga maar eens kijken! Wat verder in de straat is een bos waar je uren lang plezier kan hebben.

Avatar fitness: Dips

Wist je dat we sommige spieren van onze armen minder gebruiken dan anderen? Vraag maar eens aan je ouders om volgende oefening mee te doen! Zouden ze het kunnen? Ga op het puntje van een bank zitten. Zet je handen naast je billen op de rand van het zitvlak. Je vingers wijzen naar voren. Strek je armen uit en laat je billen loskomen van de stoel. Verplaats je billen iets naar voren, zodat ze net voor het zitvlak uitkomen. Buig je armen zodat je lichaam richting de grond zakt. Duw jezelf daarna weer omhoog door je armen te strekken. Als iedereen het kan, probeer dan maar eens om ter meeste dips te doen. #Sportersbelevenmeer

Tip voor thuis: ga thuis op skivakantie

Ik verkleed me echt graag, jullie ook? Doe thuis dan eens of je echt op skivakantie vertrekt. Maak je koffer, knutsel je latten en sticks in elkaar en doe ze aan. Wil je er nog meer van maken? Probeer dan zo’n typische foto van op skivakantie na te bootsen maar dan thuis! Post ze op sociale media met de hashtags #mortsel#avatars. Ik ben benieuwd naar het resultaat!

#Sportersbelevenmeer