Werken in de Mortselse zorg

Wie zijn wij en wat doen wij?

De thuiszorgdiensten, assistentiewoningen en het woonzorgcentrum zijn al meer dan 30 jaar belangrijke schakels en een vaste waarde in het brede zorgaanbod van Mortsel.

In elk van deze schakels gaan we graag nog meer in verbinding met de klant. We werken daarom met kleine gemengde teams die de hele zorg rond klanten zelf organiseren. We geloven immers heilig in het mantra ‘vele handen maken licht werk’. In onze innovatieve organisatie krijgt daarom iedereen de kans om talenten in te zetten en rollen op te nemen. Op die manier zijn we samen sterk, en daar heeft de klant baat bij!

Onze belangrijkste uitgangspunten

We zorgen voor elkaar. Dat betekent het volgende.

  • We respecteren elkaars eigenheid en gaan in (open) dialoog met elkaar.
  • We creëren ruimte voor initiatief.
  • We trachten om op elke hulpvraag een antwoord te bieden.
  • We gaan voor een rijke omgeving.

Dit doen we met onze klanten, onze medewerkers en de omgeving.

We zoeken nog een heel aantal nieuwe collega’s. Maar niet zomaar eender wie. Ben je iemand die graag initiatief neemt? Iemand die ook in de schoenen kan gaan staan van de klant? Zoek je meer dan alleen een afgebakende functie, maar ook uitdagingen die je persoonlijk laten groeien?

Dan kunnen we wellicht iets betekenen voor elkaar! Wil je ons eerst leren kennen of voelen hoe dit in de praktijk werkt? Laat je naam en telefoonnummer via onderstaande knop achter en één van onze collega’s belt je graag op om je er alles over te vertellen!

Ik wil meteen solliciteren
Ik wil graag eens chatten met een zorgmedewerker

Zelf bellen? Het onthaal van de zorg vind je in WZC Meerminnehof aan de Hollandse Tuin 3, tel. 03 613 23 50.