Vakantieaanbod

Bekijk het aanbod op UiT in Mortsel en schrijf in

Tijdens schoolvakanties vind je in Mortsel een speels en sportief vakantieaanbod. Kleuters, kinderen van de lagere school en ook tieners kunnen terecht in uiteenlopende activiteiten zoals de speelpleinwerking, sportieve, avontuurlijke en creatieve themaweken, workshops, een jongerenwerking, ...

Hoe en wanneer kan ik inschrijven?

Op UiT in Mortsel vind je een overzicht van het aanbod en een link naar de inschrijvingspagina.

Krokus- en paasvakantie 2024

Het aanbod van kampjes tijdens de krokus- en paasvakantie vind je in het UiT-magazine van januari. Als Mortselaar kreeg je dat magazine eind december in je brievenbus. Je vindt een overzicht van het vakantieaanbod tijdens deze vakanties ook in onze activiteitenkalender.

Inschrijven voor Spel en sport centraal tijdens de krokus- en paasvakantievakantie kan vanaf:

  • maandag 22 januari vanaf 18.00 uur voor inwoners van Mortsel en kinderen die in Mortsel naar school gaan;
  • dinsdag 23 januari vanaf 9.00 uur voor alle anderen.

vakantieaanbod krokus en pasen 2024.pdf3 Mb(pdf)

Zomervakantie 2024

Het uitgebreide zomeraanbod (kampen, speelpleinwerking, BKO De Rode Kubus,...) vind je in het UiT-magazine van februari. Als inwoner van Mortsel vind je het magazine eind januari in je brievenbus. Je vindt een volledig overzicht van het vakantieaanbod tijdens de zomervakantie vanaf eind januari ook in onze activiteitenkalender.

Inschrijven voor de speelpleinwerking tijdens de zomervakantie kan vanaf:

  • maandag 25 maart vanaf 18.00 uur voor inwoners van Mortsel en kinderen die in Mortsel naar school gaan;
  • dinsdag 26 maart vanaf 9.00 uur alle anderen.

Opgelet! De startdata voor de inschrijvingen zijn voor alle organisaties anders. Voor inschrijvingen van alle andere kampen verwijzen we je rechtstreeks naar de websites van de desbetreffende organisaties.

vakantieaanbod zomer 2024 .pdf5,3 Mb(pdf)

Nam je onlangs deel?

Lokaal bestuur Mortsel levert een erkend fiscaal attest aan deelnemers onder 14 jaar voor aftrek van het inschrijvingsgeld met een maximum van 14 euro per opvangdag. Dit attest kan je terugvinden onder het account van je kind (vanaf maart 2024).

Verschillende ziekenfondsen of werkgevers geven een premie voor (sport)kampen. Dit mutualiteitsattest kan je terugvinden onder het account van je kind bij 'Mijn attesten', na betaling en afloop van het kamp.

Op zoek naar een verloren voorwerp?

Mail naar vrijetijd@mortsel.be indien je op zoek bent naar een verloren voorwerp.

Subsidiereglement voor organisatoren van een vakantieaanbod

Op maandag 27 februari 2023 keurde de gemeenteraad een subsidiereglement goed voor organisatoren van een vakantieaanbod in Mortsel. Het reglement gaat in op 1 juli 2023 en eindigt op 30 juni 2023.