Vakantieaanbod

Bekijk het aanbod op UiT in Mortsel en schrijf in

Tijdens schoolvakanties vind je in Mortsel een speels en sportief vakantieaanbod. Kleuters, kinderen van de lagere school en ook tieners kunnen terecht in uiteenlopende activiteiten zoals de speelpleinwerking, sportieve, avontuurlijke en creatieve themaweken, workshops, een jongerenwerking, ...

Hoe en wanneer kan ik inschrijven?

Per vakantie wordt er vooraf een inschrijvingsdatum vastgelegd. Op UiT in Mortsel vind je een overzicht van het aanbod en een link naar de inschrijvingspagina.

Zomervakantie 2023

Sta je al te popelen om je zomervakantie te plannen? Nieuwsgierig naar het aanbod in Mortsel? 

Goed nieuws! Er zijn verschillende extra aanbieders en veel gloednieuwe themakampen. Je kan uit meer dan 100 kampen kiezen!

In de brochure vind je een handig overzicht van het ruime aanbod voor komende zomer.

Vakantieaanbod zomer 20235,2 Mb(pdf)

Dit overzicht krijgt iedere Mortselaar ook vanaf midden februari op papier in de bus als middenkatern van de UiT in Mortsel-kalender van maart.

Je vindt de volledige info eveneens op UiT in Mortsel. 

Inschrijven voor de speelpleinwerking en de tienerwerking M-lab kan vanaf:

  • maandag 27 maart 2023 om 18.00 uur voor inwoners van Mortsel en kinderen die in Mortsel naar school gaan;
  • dinsdag 28 maart 2023 om 09.00 uur voor alle anderen.

Nam je onlangs deel?

Lokaal bestuur Mortsel levert een erkend fiscaal attest aan deelnemers onder 14 jaar voor aftrek van het inschrijvingsgeld met een maximum van 14 euro per opvangdag. Dit attest kan je terugvinden onder het account van je kind (vanaf maart 2022).

Verschillende ziekenfondsen of werkgevers geven een premie voor (sport)kampen. Dit mutualiteitsattest kan je terugvinden onder het account van je kind bij 'Mijn attesten', na betaling en afloop van het kamp.

Op zoek naar een verloren voorwerp?

Mail naar vrijetijd@mortsel.be indien je op zoek bent naar een verloren voorwerp.

Subsidiereglement voor organisatoren van een vakantieaanbod

Op maandag 27 februari 2023 keurde de gemeenteraad een subsidiereglement goed voor organisatoren van een vakantieaanbod in Mortsel. het reglement gaat in op 1 juli 2023 en eindigt op 30 juni 2023.