Vakantieaanbod

Bekijk het aanbod op UiT in Mortsel en schrijf in

Tijdens schoolvakanties vind je in Mortsel een speels en sportief vakantieaanbod. Kleuters, kinderen van de lagere school en ook tieners kunnen terecht in uiteenlopende activiteiten zoals de speelpleinwerking, sportieve, avontuurlijke en creatieve themaweken, workshops, een jongerenwerking, ...

Hoe en wanneer kan ik inschrijven?

Per vakantie wordt er vooraf een inschrijvingsdatum vastgelegd. Op UiT in Mortsel vind je een overzicht van het aanbod en een link naar de inschrijvingspagina.

Krokus- en paasvakantie 2023

Inschrijven voor Spel en sport centraal tijdens de krokus- en paasvakantie kan vanaf:

  • maandag 23 januari 2023 om 18.00 uur voor inwoners van Mortsel en kinderen die in Mortsel naar school gaan;
  • dinsdag 24 januari 2023 om 09.00 uur voor alle anderen.

Zomervakantie 2023

Sta je al te popelen om je zomervakantie te plannen? Nieuwsgierig naar het aanbod in Mortsel? Vanaf midden februari brengen we een volledig overzicht van alle opvangmogelijkheden en vrijetijdsbesteding tijdens de zomervakantie.

Nieuw is dat we ook alle externe partners die een kampje organiseren in Mortsel mee zullen opnemen in het overzicht. Je zal maar liefst uit meer dan 100 kampen kunnen kiezen.

Dat overzicht krijgt iedere Mortselaar vanaf midden februari op papier in de bus als middenkatern van de UiT in Mortsel-kalender van maart. Je zal de volledige info eveneens vanaf 14 februari vinden op UiT in Mortsel. 

Nam je onlangs deel?

Lokaal bestuur Mortsel levert een erkend fiscaal attest aan deelnemers onder 14 jaar voor aftrek van het inschrijvingsgeld met een maximum van 14 euro per opvangdag. Dit attest kan je terugvinden onder het account van je kind (vanaf maart 2022).

Verschillende ziekenfondsen of werkgevers geven een premie voor (sport)kampen. Dit mutualiteitsattest kan je terugvinden onder het account van je kind bij 'Mijn attesten', na betaling en afloop van het kamp.

Op zoek naar een verloren voorwerp?

Mail naar vrijetijd@mortsel.be indien je op zoek bent naar een verloren voorwerp.