Vakantieaanbod

Bekijk het aanbod op UiT in Mortsel en schrijf in

Tijdens schoolvakanties vind je in Mortsel een speels en sportief vakantieaanbod. Kleuters, kinderen van de lagere school en ook tieners kunnen terecht in uiteenlopende activiteiten zoals de speelpleinwerking, sportieve, avontuurlijke en creatieve themaweken, workshops, een jongerenwerking, ...

Hoe en wanneer kan ik inschrijven?

Op UiT in Mortsel vind je een overzicht van het aanbod en een link naar de inschrijvingspagina.

Herfst- en kerstvakantie 2023

Inschrijven voor Spel en sport centraal tijdens de herfstvakantie kan vanaf:

  • maandag 25 september vanaf 18.00 uur voor inwoners van Mortsel en kinderen die in Mortsel naar school gaan;
  • dinsdag 26 september vanaf 9.00 uur alle anderen.

In de kerstvakantie is er geen Spel en sport centraal. 

Het aanbod van kampjes voor herfst- en kerstvakantie vind je in het UiT-magazine van september. Als Mortselaar krijg je dat magazine eind augustus in je brievenbus. Je vindt een overzicht van het vakantieaanbod tijdens herfst en kerst ook hier.  

Nam je onlangs deel?

Lokaal bestuur Mortsel levert een erkend fiscaal attest aan deelnemers onder 14 jaar voor aftrek van het inschrijvingsgeld met een maximum van 14 euro per opvangdag. Dit attest kan je terugvinden onder het account van je kind (vanaf maart 2024).

Verschillende ziekenfondsen of werkgevers geven een premie voor (sport)kampen. Dit mutualiteitsattest kan je terugvinden onder het account van je kind bij 'Mijn attesten', na betaling en afloop van het kamp.

Op zoek naar een verloren voorwerp?

Mail naar vrijetijd@mortsel.be indien je op zoek bent naar een verloren voorwerp.

Subsidiereglement voor organisatoren van een vakantieaanbod

Op maandag 27 februari 2023 keurde de gemeenteraad een subsidiereglement goed voor organisatoren van een vakantieaanbod in Mortsel. het reglement gaat in op 1 juli 2023 en eindigt op 30 juni 2023.

Downloads