Vaccinatie, vaccinatiecentrum en bereikbaarheid

Ga naar de website van vaccinatiecentrum ZORA

Inhoud

Bereikbaarheid

Adres

Het adres van de AED Studios is Fabriekstraat 38 - 2547 Lint

Fiets

Op een kwartier fietsen (5 km) ben je van het centrum van Mortsel aan de AED Studios. Je neemt best de fietsostrade F1 Antwerpen-Mechelen. Ter hoogte van de Beekhoekstraat in Hove ga je het tunneltje onder de spoorweg door. Vervolgens rijd je links verder naast de spoorweg.

Openbaar vervoer

Trein

Vanaf station Mortsel-Liersesteenweg kan je de S1 trein richting Nijvel nemen. Je stapt af bij station Kontich-Lint. Daar ben je vlakbij de AED studios. Opgelet! Op zondag kan je geen trein nemen vanuit Mortsel-Liersesteenweg, je neemt dan best een trein vanuit station Mortsel -Oude God. Je kan je verplaatsing met de trein plannen op de website van de NMBS.

Bus

Lijnbussen 92 (richting Kontich), 130 en 135 (UZA-Kontich-Lier) stoppen dichtbij het centrum.

  • Bus 92 rijdt rechtstreeks naar de AED Studios (met 6 minuutjes wandelen). Bus 92 rijdt van Berchem station naar Kontich station en heeft 10 opstapplaatsen in Mortsel, waaronder het Gemeenteplein.
  • Voor bus 130 en 135 moet je eerst in Mortsel nog bus 141 (richting Hoboken Polderstad) nemen. Je stapt in Mortsel op bus 141 bij de halte Gemeenteplein, vervolgens maak je een overstap op bus 130 of 135 bij de halte Edegem Hof Ter Linden. De plaats waar je moet afstappen in Lint heet steeds: Kontich Station.

Plan je verplaatsing met de bus op de site van De Lijn.

Auto

Je kan kiezen tussen een route via de N1 (Mechelsesteenweg) en de Ooststatiestraat in Kontich of via de Lintsesteenweg vanuit centrum Hove. De reistijd is ongeveer dezelfde. Er is een grote parking voor auto’s. Die parking is gratis. Mensen die minder goed te been zijn, kan je tot aan de ingang van het vaccinatiecentrum brengen en terug oppikken na vaccinatie.