Vacature projectcoördinator

Solliciteer

Als projectcoördinator heb je net als de MaT-leden de ambitie om de organisatie naar een hoger niveau te tillen door innovatieve managementpraktijken te initiëren, zowel op strategisch als op tactisch en operationeel vlak.

Je beschikt daarvoor over een gezonde dosis leervermogen om continu en proactief kennis te vergaren, vormingen te initiëren en nieuwe tendensen op te volgen. Hiervoor begeleidt en/of coördineer je projecten met een uitgesproken dienstoverschrijdend karakter met een tijdelijk of meer permanent karakter.

Als projectcoördinator vervul je een ondersteunende en coördinerende rol, je begeleidt een project in al haar facetten. Door houvast te bieden en de focus van het project en haar team te bewaken, maximaliseer je de output en benut je het volledige potentieel van je projectteam.

Je zorgt dat mijlpalen behaald worden en projecten binnen budget blijven. Je rapporteert op afgesproken tijdstippen aan het managementteam, collegeleden of andere leidinggevenden.

Je weet als geen ander een brug te slaan tussen de diensten en een vaak (gedeeltelijk) technisch projectteam. Digitalisering zit je als gegoten en je kan technische aspecten gemakkelijk vertalen naar begrijpbare taal. Je werkt hands-on en kan gemakkelijk samenwerken met verschillende profielen binnen én buiten de organisatie.

Je beschikt over een diploma op masterniveau, bij voorkeur in economie, financiën of ingenieurskunde.

Ervaring met implementatie van IT-processen is een meerwaarde.

Praktisch

  • Je kandidatuur bevat een motivatiebrief, een kopie van diploma (master) en een recent cv met duidelijke vermelding van je relevante ervaring.

  • Solliciteren doe je uiterlijk 9 oktober 2022 en enkel via de knop bovenaan.

  • Heb je hierover nog vragen aarzel dan niet om contact op te nemen met de dienst HR van het lokaal bestuur Mortsel.

Downloads

  • Vacature Projectcoördinator_2022.pdf 52,3 Kb