Vacature deskundige vrije tijd

Solliciteer

Het lokaal bestuur Mortsel is op zoek naar gemotiveerde kandidaten voor een halftijdse functie (B1-3) met een vervangingscontract.

Over Mortsel

Mortsel is een stad met een dorpskarakter. We zijn middelgroot. Daardoor kunnen we een breed aanbod realiseren met een groot hart. Dat hart uit zich in onze klantvriendelijkheid en toegankelijkheid: persoonlijk en dichtbij. Het breed aanbod dat we hebben hangt nauw samen met onze expertise. Mortsel vervult een centrumfunctie en een trekkersrol naar buurgemeenten en andere besturen. We hebben heel wat openheid en creativiteit in huis en ondernemen actie. Kwaliteit dragen we hoog in het vaandel.

Mortsel is een levende organisatie. Onze organisatie wordt geleefd, beleefd door mensen. Al die mensen zijn verbonden met hun werk, hun collega’s, met de inwoners, de cliënten, gebruikers en bewoners. Het lokaal bestuur Mortsel is volop in beweging en omvat stad, OCMW en AGB.

De cel vrije tijd van lokaal bestuur Mortsel ontwikkelt een kwaliteitsvol en professioneel aanbod op vlak van jeugd, cultuur, sport en evenementen in Mortsel. Mortsel heeft een aantal vaste waarden in haar vrijetijdsaanbod. Denk aan Fortbom, de podiumprogrammatie, de jaarmarkt, het vakantieaanbod voor kinderen en jongeren, Mortsel feest en Mortsel Smaakt, het cursusaanbod, educatieve activiteiten voor scholen, vuurwerk rond nieuwjaar, en ga zo maar door.

Praktisch

  • Solliciteren doe je uiterlijk 2 oktober 2023 en enkel via de knop bovenaan.
  • Je kandidatuur bevat een motivatiebrief, een kopie van je diploma (bachelor) en een recent cv met duidelijke vermelding van je relevante ervaring.
  • Heb je hierover nog vragen aarzel dan niet om contact op te nemen met de dienst HR van het lokaal bestuur Mortsel.

Downloads

  • Vacature deskundige vrije tijd - september 2023 52,9 Kb pdf