Sportlandschap

Het Sportlandschap aan de Krijgsbaan telt vier voetbalvelden, een groot kunstgrasveld, een kunstgrasveld op maat van jeugdwedstrijden en natuurlijk de Sporthaven.

Sporthaven

De Sporthaven is een modern en multifunctioneel sportgebouw met 22 kleedkamers, 2 cafetaria’s en een professionele danszaal met zwevende vloer in hout. Rond dit centraal gelegen gebouw werd er zoveel mogelijk met groene elementen gewerkt in functie van de integratie in het mooi en weids omliggende landschap, waardoor de Fortloop zo mooi meandert.

Diversiteit aan sportdisciplines

Vandaag zijn er met VC Mortsel OG, Cantincrode en Helderhoek al drie succesvolle voetbalclubs actief op het Sportlandschap. Samen brengen ze meer dan 1000 voetballers op de been. AGB Mortsel heeft de ambitie om een grotere diversiteit aan sportdisciplines te integreren op het Sportlandschap en zo een bredere doelgroep aan sportbeoefenaars aan te spreken. Dankzij de aanleg van padelvelden zullen nog veel meer sporters hun weg naar het Sportlandschap vinden. In de lente van 2022 verwelkomen we ook KMS (Soft- en baseballclub Mortsel Stars) op de site. Zij maken dan de overstap van de andere kant van de Krijgsbaan.