Schoolvoorstellingen

Lokaal bestuur Mortsel werkt elk schooljaar een evenwichtig aanbod podiumvoorstellingen uit voor de kleuter-, lager en secundair onderwijs. Ze zijn beeldend rijk, stimuleren de taalontwikkeling, bevatten veel humor en actuele thema’s. Bovenal is deelnemen aan cultuur een prikkel voor de verbeelding en creativiteit. Het is een onmisbaar onderdeel van de schooltijd en sluit naadloos aan bij diverse eindtermen en ontwikkelingsdoelen.

Aanbod

Een overzicht van de schoolvoorstellingen vind je in de brochure onderaan deze webpagina of in de webshop tickets.mortsel.be.

Sta je te popelen om in te schrijven voor volgend schooljaar? Je vindt hier alvast het nieuwe podiumprogramma voor schooljaar 2024-2025. Inschrijven kan als Mortselse school vanaf donderdag 16 mei 2024. Geef je les in een school buiten Mortsel? Dan kan je inschrijven vanaf dinsdag 21 mei. 

Avondvoorstellingen

Secundaire scholen kunnen aan een voordelig tarief avondvoorstellingen bijwonen. Informatie over de schoolvoorstellingen vind je in de brochure onderaan deze webpagina of in de webshop tickets.mortsel.be.

Reserveren

Je kan de schoolvoorstellingen online raadplegen op tickets.mortsel.be. Reserveren kan als Mortselse school vanaf donderdag 16 mei 2024 via het online inschrijvingsformulier. Geef je les in een school buiten Mortsel, dan kan je plekjes reserveren vanaf dinsdag 21 mei via het online inschrijvingsformulier.
We noteren de reservaties in volgorde van inschrijving. Reserveer op tijd, want het merendeel van de voorstellingen is snel volgeboekt. 

Lesmappen

Een goede omkadering bij een schoolvoorstelling kan een groot verschil maken. We verwachten dat leerlingen goed voorbereid naar de voorstelling of film komen kijken. Daarom voorzien wij volgens de noden van de voorstelling pedagogisch materiaal. Dit materiaal bezorgen we je bij elke voorstelling. Je vindt er ook opdrachten en werkvormen waarmee je verder kunt werken nadat je de voorstelling met de klas hebt bekeken.

Downloads

  • Brochure podiumaanbod scholen 2024-2025 3,7 Mb pdf

Gerelateerde items