Schoolvoorstellingen

Download de brochure

Lokaal bestuur Mortsel werkt elk schooljaar een evenwichtig aanbod podiumvoorstellingen uit voor de kleuter-, lager en secundair onderwijs. Ze zijn beeldend rijk, stimuleren de taalontwikkeling, bevatten veel humor en actuele thema’s. Bovenal is deelnemen aan cultuur een prikkel voor de verbeelding en creativiteit. Het is een onmisbaar onderdeel van de schooltijd en sluit naadloos aan bij diverse eindtermen en ontwikkelingsdoelen.

Aanbod

Een overzicht van de schoolvoorstellingen vind je in de webshop tickets.mortsel.be.

Benieuwd naar het aanbod voor volgend schooljaar? Dat vind je vanaf 11 mei op deze webpagina. Inschrijven kan vanaf dinsdag 16 mei 2023. 

Avondvoorstellingen

Secundaire scholen kunnen aan een voordelig tarief avondvoorstellingen bijwonen. Informatie over deze voorstellingen vind je in de podiumbrochure of op tickets.mortsel.be.

Reserveren

Je kan schoolvoorstellingen reserveren via de contactgegevens op deze pagina. Reservaties worden behandeld in volgorde van inschrijving. Reserveer tijdig, want het merendeel van de voorstellingen is snel volgeboekt.

Lesmappen

Een goede omkadering bij een schoolvoorstelling kan een groot verschil maken. We verwachten dat leerlingen goed voorbereid naar de voorstelling of film komen kijken. Daarom voorzien wij volgens de noden van de voorstelling pedagogisch materiaal. Dit materiaal bezorgen we je bij elke voorstelling. Je vindt er ook opdrachten en werkvormen waarmee je verder kunt werken nadat je de voorstelling met de klas hebt bekeken.

Downloads

  • podiumaanbod scholen 2022-2023.pdf 2,9 Mb

Gerelateerde items