Sajad het Zebrapad

Speelterrein Park Savelkoul

Hallo allemaal!

Ik ben Sajad Het Zebrapad, maar ik heb een probleem: mijn zebrapad is verdwenen. Maak jij voor mij een zebrapad? Opgelet! Het is niet zo maar een zebrapad. Maak een zebrapad van takken die je vindt op de grond.

  1. 1.      Avatar fitness: Spring en klap: Wij avatars zijn niet bang van de kou! Hoezo? Wel, elke avatar heeft zo zijn manier om warm te blijven. Die van mij is: spring hoog en raak nadien je tenen en dit blijf ik herhalen wel 1 minuut lang. Vervolgens klap ik hard in mijn handen, ook 1 minuut lang en als laatste hou ik mijn handen voor mijn mond en blaas er heel hard in tot ik een warme neus krijg. Meestal zet ik mijn favoriete liedje op, dat helpt. #Sportersbelevenmeer
  2. 2.    Tip voor thuis: poppende chocolademelk maken

Als je thuis komt, maak dan samen met je familie heerlijke warme chocolademelk. Vertrek van hieruit naar de winkel en haal volgende ingrediƫnten:

fondantchocolade150 g, room100 ml, volle melk 1 l, kaneelpoeder (of naar smaak) 1 kl, popcorn en caramelsaus. Heb je deze ingrediƫnten reeds thuis, top! Dan kan je meteen aan de slag.

BEREIDING

1 Hak de chocolade in stukjes. Doe ze met de room in een pannetje en laat zachtjes smelten.

2 Doe er beetje bij beetje de melk bij en laat verwarmen terwijl je blijft roeren. Laat niet koken! Breng op smaak met een beetje kaneel.

3 Verdeel de chocolademelk over tassen, doe er wat popcorn op en giet er lopende caramel over. Serveer meteen.

SMAKELIJK!