Proefproject fietsostrade F1 - Amedeus Stockmanslei

Gepubliceerd op ma 25 okt. 2021 om 00.00 uur
De provincie Antwerpen en de stad Mortsel startten begin november met een proefproject op de fietsostrade F1 Antwerpen-Mechelen in de A. Stockmanslei.

Tijdens het proefproject zullen fietsers richting Antwerpen op de rijbaan A. Stockmanslei fietsen. Deze straat wordt een fietsstraat. Fietsers richting Mechelen maken gebruik van het huidige fietspad op de A. Stockmanslei. Voor het autoverkeer draait de rijrichting om in de A. Stockmanslei en de Osylei. Bussen rijden niet meer door de A. Stockmanslei maar volgen de Osylei en de Ter Varentstraat.

Werfnieuwsbrief F1 Antwerpen - Mechelen

Schrijf je in op de digitale werfnieuwsbrief van de fietsostrade F1 Antwerpen-Mechelen en blijf op de hoogte van eventuele omleidingen, mogelijke hinder die de werken met zich meebrengen of van vorderingen op de werf.

Volg zeker ook de Facebookpagina Antwerpen Fietsprovincie. Daar spelen we korter op de bal met foto’s, filmpjes of informatie over de werken.

Meer info?

Voor meer informatie over de optimalisatie van de fietsostrade F1 Antwerpen-Mechelen surf je naar www.provincieantwerpen.be/F1.

Onder het linkje ‘Optimalisatie fietsostrade F1 Antwerpen-Mechelen’ vind je alle posters terug die gebruikt werden tijdens de infomarkt.

Toch nog een vraag? Contacteer dan Steunpunt Fiets op de dienst Mobiliteit van de provincie Antwerpen via mail fietsen@provincieantwerpen.be of tel. 03 240 66 69.

Na zes maanden zal de provincie Antwerpen dit proefproject evalueren. Suggesties of opmerkingen bezorg je via fietsen@provincieantwerpen.be.