Podiumaanbod

Koop tickets Brochure podiumaanbod jan-mei 20225,1 Mb(pdf)

Inhoud

Lokaal bestuur Mortsel heeft voor het seizoen 2021-2022 opnieuw een rijk en divers programma aan comedy, theater-, muziek-, familievoorstellingen klaar.

Coronamaatregelen

In alle veiligheid genieten

Aarzel niet om van bij aanvang tickets te boeken. Met de grootste nauwkeurigheid zorgen we voor een veilig bezoek. Ook dit seizoen werken we uitzonderlijk zonder genummerde plaatsen in de Mark Liebrecht Schouwburg. Zo blijft er de mogelijkheid om de zaalopstelling aan te passen naar de richtlijnen van de overheid m.b.t. COVID-19.

Covid safe ticket vanaf 12 jaar en mondmasker vanaf 6 jaar.

Iedereen die een voorstelling bijwoont zal gevraagd worden om een Covid Safe Ticket (CST) te tonen bij de inkom. Daar zal de QR-code van je CST gescand worden, samen met je toegangsticket. Hou zeker ook je identiteitskaart bij de hand. Sinds 17 november 2021 is het terug verplicht om een mondmasker te dragen in theaterzalen, en dit vanaf 6 jaar. We verwachten dan ook iedereen vanaf 6 jaar mĂ©t mondmasker. Draag een mondmasker bij het binnenkomen tot en met het verlaten van de zaal. Uiteraard kan je nog steeds je handen ontsmetten bij aankomst, worden alle publieke ruimtes van lokaal bestuur Mortsel dagelijks voldoende gelucht en monitoren we binnen de luchtkwaliteit via CO2-meters.

Vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling kan je je Covid Safe Ticket laten controleren. Kom op tijd en vermijd lange wachttijden. Eens je Covid Safe Ticket gescand is, kan je nog iets gaan eten of drinken in het Theatercafé bijvoorbeeld.

Een Covid Safe Ticket is niet nodig voor kinderen jonger dan 12 jaar en 2 maanden.

COVID-garantie

Bij annulering betalen we je ticket terug. Bij een verplaatste voorstelling krijg je de keuze tussen een terugbetaling of omboeking.

Gerelateerde items