Padel Sporthaven Mortsel

Padelvelden op het Sportlandschap

Padel Sporthaven Mortsel  is gelegen op het Sportlandschap langsheen de R11 (Krijgsbaan). Het adres is Gasthuishoeven 2 - 2640 Mortsel. Als je op het Sportlandschap aankomt, dan volg je de wegwijzers naar de parking. Achteraan deze parking liggen de padelvelden. 
We zijn heel goed bereikbaar te voet of met de fiets dankzij de rechtstreekse verbinding met de fietsostrades F1 (Antwerpen-Mechelen) en F11 (Antwerpen-Lier).

Playtomic

Iedereen kan op een vlotte manier een terreinreserveren via Playtomic. Deze app biedt een transparant overzicht van de beschikbare uren en terreinen voor de eerstvolgende 7 dagen. Voor de inwoners van Mortsel is er een voorrangsregeling, zij kunnen 8 dagen op voorhand boeken. 

Geen verhuurservice van padelrackets!

Alle padelspelers zijn welkom zijn om iets te blijven drinken in de cafetaria’s van de vlakbij gelegen Sporthaven. De voetbalclubs lenen er nu ook gratis padelrackets uit. Vraag er gerust naar aan de toog. Opgelet: dit is geen garantie. Enkel zolang de voorraad strekt en enkel als de cafetaria's geopend zijn! Bekijk vooraf de openingsuren van de cafetaria’s. Deze kunnen occasioneel afwijken. Wij kunnen niet garanderen dat de cafetaria's open zijn! Wij vragen om in ruil voor een padelracket een identiteitskaart of rijbewijs achter te laten als waarborg. Behandel de rackets met zorg en respect.

Openingsuren cafetaria's Sportlandschap136,2 Kb(pdf)

Na reservatie

  • Je ontvangt 2 uur voor je reservatie een mail van Playtomic met een 4-cijferige toegangscode. Geef die in aan de toegangspoorten bij aankomst gevolgd door een hekje. Indien gewenst kan je via Playtomic deze code ook zelf consulteren. Open de app. Ga via Profiel (rechts onderaan) naar je reservatie en open die door erop te klikken. Scrol helemaal tot onderaan. Daar zie je je 4-cijferige code;
  • Weersomstandigheden: Bij matige regen of motregen zijn de pleinen bespeelbaar. Enkel stortregen of extreme weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat de buitenvelden onbespeelbaar zijn;
  • Reservaties kunnen via Playtomic kosteloos geannuleerd worden tot ten laatste 24 uur voor aanvang van het gereserveerde uur;
  • Een betaalde reservatie kan teruggevorderd worden indien een niet-overdekt buitenterrein onbespeelbaar is vanwege de weersomstandigheden. Desgevallend dienen de spelers dit binnen de 24u na het gereserveerde tijdstip aan te vragen via padel@mortsel.be. We voegen het betaalde bedrag dan toe aan je credits in Playtomic, waarmee je kosteloos een nieuwe reservatie kan maken. Deze regeling geldt niet voor de overdekte terreinen.

Sanitair is beschikbaar in de vlakbij gelegen Sporthaven tijdens de openingsuren. Vlakbij de padelvelden werd ook een natuurtoilet voorzien.

Openingsuren

Dagelijks van 08.00 tot 23.00 uur.

  • Daluren op weekdagen van 08.00 tot 17.00 uur, op vrijdag van 17.00 tot 23.00 uur en gedurende heel het weekend;
  • Piekuren op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 17.00 tot 23.00 uur;
  • Prijs piekuur: 28 euro per uur;
  • Prijs daluur: 20 euro per uur (of 16 euro per uur voor Mortselaars).

Voordeelformule om trouwe spelers te belonen

Padel Sporthaven Mortsel biedt ook voordeelformules aan om trouwe spelers te belonen. Via de app Playtomic kan je credits aankopen, die je daarna kan gebruiken om je reservaties mee te betalen. Door gebruik te maken van deze credits en de bijhorende bonussen betaal je aanzienlijk minder voor je terrein.

AankoopprijsGratis creditsTotal credits
150 eurobonus 20 %180 euro
290 eurobonus 40 %406 euro
450 eurobonus 60 %720 euro
590 eurobonus 80 %1062 euro

Padellessen

Padel is er voor iedereen en voor alle leeftijden. Vier beginners kunnen trouwens na het eerste uur al meteen competitieve balwisselingen hebben, wat meteen voor veel spelplezier zorgt. Om nieuwe spelers te introduceren, maar zeker ook om gevorderde spelers hun skills verder te laten ontwikkelen zal je ook padellessen kunnen volgen op het Sportlandschap. AGB Mortsel gaat daarvoor een samenwerking aan met padelschool ChiKita.

Tijdens de schoolvakanties zullen ook zij kinder- en volwassenenstages aanbieden.

Voorrangsregeling

Indien je interesse hebt om padel te spelen op ons Sportlandschap kan je u nu al laten registreren als Mortselaars zodat je automatisch toegang krijgt tot de voorrangsregeling in Playtomic. Hoe registreren als Mortselaar? Maak een spelersprofiel aan in Playtomic en bezorg ons uw naam, voornaam en (Mortsels) adres via padel@mortsel.be. Bij eventuele vragen kan je ook terecht op dit mailadres.