Mie de Bie

Avonturenlint FORT 4

Help help! Het zit hier vol met vogels. Ik ben Mie De Bie en ik ben heel bang van vogels. Ik wil gewoon rustig tussen de bloemetjes vliegen. Kan jij mij helpen?

Avatar fitness: Paardentrap

Net zoals een paard voel ik me soms vrij in de natuur! Bokkesprongen, trappelen, ik doe ze graag na. Wil je het ook eens proberen? Ga op ellebogen en knieƫn op de grond zitten, met je gezicht naar de grond. Strek dan je rechterbeen naar achteren. Pas op dat je de beweging niet overdrijft, want dan ga je te veel vanuit je onderrug bewegen. Deze oefening moet je voelen in je billen. Houd je been een paar tellen gestrekt en kom dan weer terug in de oorspronkelijke positie. Herhaal de beweging vervolgens met links. We gaan dit samen 10 keer doen met elk been! Voel je het al branden? #Sportersbelevenmeer

Tip voor thuis: Confetti of sneeuw?

Ik hou van de feestelijke stemming tijdens de carnavalsperiode, maar ook van de sneeuw die naar beneden dwarrelt tijdens de winterperiode. Wat heb jij het liefst? Wist je dat je zelf confetti of sneeuw kan maken? Het enige dat je nodig hebt is een perforator en gekleurd of wit papier. Aan de slag maar!

#Sportersbelevenmeer