Michel de Snottebel

Speelterrein Lieve Gruyaertstraat

HATSJOE HATSJOE HATSJOE, wow ik moet veel niezen. Oh hallo allemaal, HATSJOE, ik ben Michel De Snottebel. Ik ben allergisch aan het gras hier, hopelijk hebben jullie er geen last van. Welkom in mijn speeltuin, ik vind het hier erg fijn! Kijk maar eens achter de berg, daar is zelfs een voetbalveldje.

Avatar fitness: Burpies.

Hey, wil jij mee met mij een spelletje doen? We gaan om ter meeste burpies doen. Nee, geen boeren laten. 😉 Wel springen in de lucht, daarna handen op de grond zetten en met je benen naar achter springen en terug. Dit moeten we dan zoveel mogelijk keer herhalen in 1 minuut. Laat maar eens zien wat je kan! Is de ondergrond te koud, dan kan je hetzelfde doen, maar je handen bijvoorbeeld op een bank zetten of een speeltoestel. 

Tip voor thuis: Tiktok!

Tiktok, tiktok, je hoort het overal. Ik dacht eerst altijd aan een rare klok. Maar nu weet ik dat dit leuke filmpjes zijn. Ik heb echter nog geen Tiktok-filmpje gezien van jou met je mama,papa,opa,oma,zus, ofbroer. Wil je dit eens voor mij doen? Dan kan ik van hieruit genieten van jouw filmpje. Zo’n leuke filmpjes geven me een warmhartig gevoel! Vergeet niet om er #mortsel#avatars bij te voegen. Dan vind ik ze gemakkelijker terug.