Meerjarenplan

Lees het meerjarenplan 2023-1 Naar onze meerjarenplannen

In 2019 namen we ruim een jaar de tijd om het meerjarenplan voor de legislatuur goed voor te kunnen bereiden. Het is dan ook een belangrijk document dat beschrijft wat wij de komende zes jaar willen doen in Mortsel en voor de Mortselaar. 
Het wensenlijstje was lang en de budgettaire ruimte beperkt. Het totstandkomingsproces was een boeiend en uitdagend traject waar we veel uit geleerd hebben. We zijn trots op alle betrokken medewerkers, ge├»nspireerde burgers en ge├źngageerde politici die de input leverden voor dit document en we zijn erg tevreden over het resultaat.

Maar het verhaal eindigde niet bij het goedkeuren van het meerjarenplan. Het begon pas. We zien ons meerjarenplan als een uitgesproken levend document. Elk jaar van de legislatuur zullen er acties geschrapt worden, actieplannen uitgevoerd worden en misschien zelfs doelstellingen bijkomen. Dat is logisch want de wereld staat niet stil. Er gaan onvoorziene uitdagingen opduiken, er gaan zich opportuniteiten aandienen en de behoeftes van de Mortselaar veranderen. Zijn jouw huidige wensen dezelfde als die van zes jaar geleden? Daar moeten we dus ook rekening mee houden binnen de beleids- en beheerscyclus (BBC) zodat dit geen statische, papieren realiteit blijft maar mee met Mortsel en onze organisatie groeit.

Actuele versie van het meerjarenplan

De publicatie van het meerjarenplan via de raadpleegomgeving gebeurde op 21 december 2023.

Visuele samenvatting van ons meerjarenplan

Downloads