Heraanleg Tommeltlaan

Inhoud

Update 17 mei 2023

Maandag 25 mei starten de nutsmaatschappijen met werken in de straat. Zij vernieuwen en/of verplaatsen leidingen in het voetpad. Dit zijn voorbereidende werken zodat de volledige heraanleg van de straat na het bouwverlof van start kan gaan.

In de zone waar gewerkt wordt, zal telkens langs twee zijden parkeerverbod staan. Zo kunnen de werken veilig verlopen en blijft er een doorgang mogelijk.

Eerste ontwerp

Eerder zagen we een 40-tal huishoudens van de Tommeltlaan voor een digitale bewonersvergadering over de heraanleg van de straat. Nadien kreeg iedereen de kans om ideeën en opmerkingen over die heraanleg met ons te delen. Op basis van al die suggesties en ideeën, bezorgden wij de uitgangsprincipes voor de heraanleg aan het studiebureau. Zij hebben nu een eerste voorstel klaar.

Het eerste ontwerpvoorstel stellen we graag aan de bewoners voor:

Plannen Tommeltlaan2,6 Mb(pdf)

Digitaal infomoment

Door de coronacijfers waren we helaas opnieuw genoodzaakt elkaar digitaal te ontmoeten. Op donderdag 9 december 2022 om 20.00 uur zagen we elkaar online. Je kan hier het infomoment digitaal herbekijken en de gebruikte Powerpointvoorstelling downloaden.

Video-opname digitaal infomoment 9 december 2021 - deel 1.mp4149,9 Mb(mp4)

Video-opname digitaal infomoment 9 december 2021 - deel 2.mp4174 Mb(mp4)

Powerpointvoorstelling digitaal infomoment 9 december 2021.pdf2,6 Mb(pdf)

Kon je er niet bij zijn?

Voor wie het te moeilijk is om digitaal te werken, maken we graag een afspraak in de Meerminne 6, zodat iedereen de kans krijgt om de plannen te bekijken en een woordje uitleg te vragen. Stuur ook in dat geval een mail naar communicatie@mortsel.be en dan bekijken we wanneer we kunnen afspreken. Je kan ook telefonisch een afspraak maken via 03 444 18 09. De bedoeling blijft natuurlijk om zoveel mogelijk mensen digitaal te woord te staan.