Haron De Accordeon

Speelterrein: ‘t Parkske

Lalalala, oh hé ik had je niet gezien! Ik was één van mijn favoriete liedjes aan het zingen. Luister je mee naar mijn accordeon? Of wacht… wil jij misschien wat muziek maken? Anders vind ik het hier zo stil.

Avatar fitness: plank

Ken jij planken? Nee, geen houten planken, maar een oefening waarbij je je lichaam gestrekt moet houden gedurende enkele seconden of minuten. Probeer maar eens: Houd je lichaam vijftig seconden gestrekt op ellebogen en voeten. De naam van deze oefening zegt het al: je vormt zo van kop tot teen een rechte plank. Kom uit positie door je knieën op de grond te laten zakken. Lukt het je om deze oefening vijftig seconden  vol te houden? Top! Moeilijk? Houd de oefening dan iets korter. Je krijgt van deze oefening is een mooie, rechte houding en een zelfverzekerde uitstraling.

Tip voor thuis:

Hey, ik ben een beetje triest want ik heb nog geen masker voor carnaval. Kan jij me helpen om een masker te maken? Kruip in je creatieve brein. Heb je niet veel inspiratie? Wij geven je alvast wat voorbeelden. Het laatste masker  maak je met een eierdoos. Aan het werk!


#Sportersbelevenmeer