DOE-meter: Wat vind jij belangrijk aan jouw gemeente?

Gepubliceerd op di 25 okt. 2022 om 10.42 uur
Geef jouw mening over het verenigingsleven in Mortsel via de DOE-meter! We willen werken aan een beter beleid voor verenigingen en hun leden/vrijwilligers.

Als lokaal bestuur willen we dicht bij onze inwoners, verenigingen en vrijwilligers staan. We willen werken aan een beter beleid voor verenigingen en hun leden/vrijwilligers. Zij zijn niet alleen erg belangrijk voor ons, maar ook rechtstreeks voor jou of je gezin.

Daarom doet lokaal bestuur Mortsel mee met de Nationale DOE-meter, een onderzoek naar engagement, vrijwilligerswerk en verenigingen. Het onderzoek zal inzicht geven in wat belangrijk wordt bevonden. Wat geeft energie, wat kan beter en wat zijn de verwachtingen voor volgend jaar? Zo willen we te weten komen wat al goed gaat, maar ook wat er nog verbeterd kan worden en waar er nood aan is. Jouw mening is dus ontzettend belangrijk.

Doe tussen 15 november 2022 en 15 december 2022 mee aan het onderzoek!

Hoe werkt het?

Om deel te nemen aan het onderzoek surf je vanaf 15 november 2022 naar de online enquête. Jouw deelname is volledig anoniem. Na enkele vragen over basisgegevens zoals je leeftijd en gezinssituatie, volgen vragen over thema’s zoals engagement, de ondersteuning vanuit het lokale bestuur, enz.

Uitkomst als basis voor ons verdere beleid

Nadien gaan we aan de slag met de conclusies uit deze studie. Wij engageren ons om de resultaten te gebruiken als basis voor ons beleid, en we zullen de resultaten van het onderzoek publiceren op onze website.

We werken voor dit onderzoek samen met Indiville, Give a Day en Bpact. Zij staan garant voor ieders privacy en de kwaliteit van aanpak.

DOE-mee!

Praktisch:

  •         Je kan deelnemen via onderstaande button.
  •         Je kan de vragenlijst invullen van 15 november t.e.m. 15 december 2022.
  •         Deelnemen gebeurt volledig anoniem.


Deelnemen aan het onderzoek