De Populier - Resto & Huis voor de Buurt

Voor een mooie prijs de benen onder tafel schuiven. Met een gezellige babbel erbovenop? Dat kan in De Populier, Resto & Huis voor de Buurt, een plek waar jong en oud welkom is voor het avondeten, maar ook om er deel te nemen aan allerlei activiteiten, in voor- en namiddag. Of om zomaar binnen te lopen voor een babbel of om de krant te lezen. Een huis én thuis voor de buurt dus.

Huis voor de Buurt De Populier

Dit is een buurthuis waar iedereen welkom is! We bieden dagelijks leuke activiteiten aan voor jong en oud.

Je kan een vakantie of uitstap boeken in het Rap op Stap kantoor op maandag, een spelletje spelen op dinsdag, een babbel komen doen met een buurtwerker bij de Goede Morgen op donderdag. Op dinsdag zijn er mensen van Ligo om je verder te helpen met een vraag over een formulier, smartschool, een CV of iets anders, er wordt samen een antwoord gezocht. Wil je graag Nederlands praten? Kom dan naar de Klaptafels op maandagmiddag of donderdagavond. Er is ook een wisselend  aanbod van crea, knutselen of een digitaal café, … kortom voor ieder wat wils.

Kijk in onze nieuwsbrief onderaan deze pagina voor het programma.

Resto De Populier

Bekijk het menu

In een buurtrestaurant geniet je van een lekkere en gezonde maaltijd aan een betaalbare prijs. Je wordt er in de watten gelegd door enthousiaste medewerkers. De buurtrestaurants zijn in de eerste plaats gericht op mensen die het financieel moeilijk hebben. Met een pasje van het OCMW kunnen zij een menu eten aan verminderd tarief. Dit geldt in Mortsel ook voor kinderen tot 12 jaar. Buurtrestaurants De Plataan en De Populier zijn een samenwerking tussen OCMW Mortsel en Sense.

Elke weekdag is de cafetaria geopend vanaf 13.30 uur. Vanaf 17.00 uur kan je de benen onder tafel schuiven voor een lekkere, gezonde en betaalbare maaltijd in het buurtrestaurant. Kom jij ook eens langs? De deur staat alvast wagenwijd voor je open.

Downloads

  • nieuwsbrief De Populier april-mei 2024 3,1 Mb pdf