De Mortselse cadeaubon

Cadeaubons Mortsel krijgen nieuwe look
Op 11 mei 2020 mochten de meeste winkels opnieuw de deuren openen. Voor een aantal ondernemers, waaronder de horeca, is het even geduld oefenen. We duimen allemaal voor een snelle heropstart. Onder de noemer Heerlijk Lokaal zetten we samen het lokaal winkelen volop in de kijker. Zo kunnen inwoners en bezoekers van het commercieel centrum binnenkort nog enkele acties verwachten. Onze Mortselse handelaars ontvangen je alvast met open armen. De cadeaubons bijten de spits af. Vanaf volgende week zitten de Mortselse cadeaubons in een ander jasje. Fris, vernieuwend en aangepast aan ons nieuwe merkteken. Ze zijn verkrijgbaar in versies van 5, 10 en 20 euro. Het ideale geschenk voor alle gelegenheden. De nieuwe cadeaubons zijn vanaf 2 juni 2020 verkrijgbaar aan het stadsonthaal.

Winkel in Mortsel en win!
Vanaf juni en maar liefst 3x per week gaan medewerkers van lokaal bestuur Mortsel de straat op om telkens 4 winnaars blij te maken. Zij ontvangen ieder 25 euro aan cadeaubons om hen te bedanken dat ze lokaal kopen. Deze actie loopt in juni, juli en september om de vernieuwde Mortselse cadeaubons een extra boost te geven.

Over de cadeaubons
Je herkent het beslist. Al of niet op het laatste moment ben je op zoek naar een gepast cadeau voor die speciale gelegenheid. Je hebt geen idee wat je zou geven, of toch... De cadeaubon van de stad Mortsel, hét ideale geschenk voor iedere gelegenheid. Winkelen in eigen stad! Verras je familie, vrienden, kennissen, collega's, personeel, clubleden of trouwe klanten.

Procedure
De stad Mortsel staat in voor de verkoop. De cadeaubons kunnen door íédereen aangekocht worden, dus zowel inwoners als niet-inwoners van Mortsel. De cadeaubons worden verkocht aan het stadsonthaal.

Bedrag
Cadeaubons zijn verkrijgbaar in versies van 5, 10 en 20 euro. Je kan alleen met bancontact betalen, wij aanvaarden geen cash geld meer.

Bij welke ondernemers kan je terecht?
Wil je weten bij welke handelaars je terecht kan om je cadeaubonnen te besteden? Download dan hier de lijst van de deelnemers (versie 24 juli 2020).

Informatie voor ondernemers
Betalen met cadeaubons is nog niet mogelijk in jouw zaak? Als deelnemer aan het systeem van de cadeaubons, moet je een aanvraagformulier invullen wanneer je de cadeaubons wilt laten uitbetalen door stad Mortsel. Lees er hier alles over.

Meer info
Stadsonthaal
Stadplein 2
2640 Mortsel
onthaal@mortsel.be
tel. 03 444 17 17

Uitgelicht

Stadsonthaal