Bevraging UiTPAS - Geef jij ook even je mening?

Gepubliceerd op do 11 mei 2023 om 09.42 uur
We starten met een evaluatie van onze UiTPAS en bevragen hiervoor graag zo veel mogelijk mensen, zowel mensen mét als zonder UiTPAS.

Start de bevraging

In maart 2020 startten we in Mortsel met de UiTPAS. Deze pas kan je gebruiken bij alle vrijetijdsactiviteiten van het lokaal bestuur en bij een 30-tal verenigingen en socio-culturele organisaties in Mortsel, die UiTPAS-partner zijn.

Met de UiTPAS kan je punten sparen en omruilen voor geschenken, kortingen, een gratis zwembeurt in Den Bessem en nog veel meer… Inwoners van Mortsel die recht hebben op het kansenstatuut, krijgen met hun UiTPAS een korting van maar liefst 80% op het UiTPAS-aanbod in Mortsel.

Je kan punten sparen en omruilen in meer dan 100 deelnemende steden en gemeenten in Vlaanderen. Heb je een UiTPAS van een andere gemeente? Dan kan je deze ook gebruiken in Mortsel.

Al meer dan 2500 personen schaften zich een Mortselse UiTPAS aan!

We starten nu met een evaluatie van onze UiTPAS en bevragen hiervoor graag zo veel mogelijk mensen, zowel mensen die een UiTPAS hebben als diegenen die er nog geen hebben. Het zijn slechts enkele vragen, geef jij ook even je mening?