Tijdens deze workshop leer je wortelen en koolsla fermenteren. Gefermenteerde groenten zitten vol probiotica. Dat zijn bacteriën die je darmflora verrijken. Dat is gezond én lekker! Met als bonus: gefermenteerde groenten kan je langer bewaren. We gaan meteen aan de slag en je gaat naar huis met je eigen pot gefermenteerde groenten, ook de recepten krijg je mee. Met de aangeleerde technieken kan je daarna gemakkelijk thuis andere groenten fermenteren.
Begeleiding: Maya Van Treeck, De Groene Stadshut, i.s.m. Avansa
Locatie
Hoeve Dieseghem
Wouter Volcaertstraat 44 , 2640 Mortsel
Prijs
- Basistarief €10
- Kansentarief met UiTPAS Mortsel €2
Reserveer
Leeftijd
vanaf 18 jaarContact
- vrijetijd@mortsel.be
- Tel.
- 03 444 17 17
- Website
- www.mortsel.be/cursussen
Organisatie
Vrije Tijd Mortsel
Heilig Kruisstraat 16 , 2640 Mortsel