HOW TO BECOME YOUR BEST SELF?

Koop tickets
  • vr 29 november 2024 van 20.15 tot 22.00 uur
Dit is een UiTPAS activiteit.
‘How to become your best self?’ is een spelprogramma waar twee nietsvermoedende vrouwen zich middenin bevinden. Elk vanuit hun eigen perspectief betreden de personages een wereld waarin ze het publiek moeten overtuigen van ‘de beste versie van zichzelf’. Doorheen het spel worden ze bestookt met opdrachten die van hen een beter mens zouden maken en tijdens deze confronterende zoektocht dringen vragen over schoonheidsidealen, vergankelijkheid en zelfbeeld zich op. Hoe word je de beste versie van jezelf? Kun je ‘er’ ooit geraken? En wie wint het spel?

Geïnspireerd door tiktok-filmpjes, groene sapjes en influencers, maakten Daphné Termote en Lotte Andriessen een voorstelling over een thema dat ons allemaal wel eens bezighoudt: schoonheidsidealen. Deze voorstelling is geschikt en bedoeld voor jongeren vanaf 15 jaar, maar ook voor volwassenen die al wel eens schrikken van een rimpeltje meer.

concept en spel Daphné Termote, Lotte Andriessen - residentie-ondersteuning de Singel vzw - met dank aan Ariane van Vliet, Jonas De Bruyn, Ella Copermans, Michaël Andriessen, Inge Adam, Johannes Lievens, Soraya van Welsenis, Gert-Jan Termote, AMWD Mortsel, CC Het Gasthuis Aarschot, De Markthallen

De Academie voor Muziek, Woord en Dans organiseert samen met Vrije tijd Mortsel voorstellingen om de talenten van haar docenten een welverdiend podium te geven.

Locatie

Mortsel-dorp
Sint-Benedictusstraat , 2640 Mortsel

Prijs

  • Basistarief 12,5
  • AMWD student 8,5
  • Basis UiTPAS 11,5
  • Kansentarief met UiTPAS Mortsel 2,5

Reserveer

Leeftijd

vanaf 16 tot 99 jaar

Organisatie

Vrije Tijd Mortsel
Heilig Kruisstraat 16 , 2640 Mortsel