MY SWEET PANTHER (12+) - Theater FroeFroe

Koop tickets
  • vr 30 augustus 2024 van 20.00 tot 21.15 uur
Dit is een UiTPAS activiteit.
My Sweet Panther is het verhaal van een aan lager wal geraakte stad. Alle fabrieken gingen er failliet waardoor een ganse gemeenschap crashte. Iedereen zit in de miserie, maar nu schijnt er een lichtpuntje. Jaren geleden vertrok Claire onder vreemde omstandigheden. 

Intussen is ze multimiljardair en brengt ze een bezoek aan haar geboortestad. Iedereen hoopt dat ze een wilde investering doet die de stad er bovenop zal helpen. Haar ex-lief woont hier nog steeds en hij moet Claire overhalen tot gulle daden. Madame Claire blijkt inderdaad 5 miljard in de stadskas te willen investeren, op één voorwaarde: ze vraagt gerechtigheid.

Dit gezegd zijnde gaat ze rustig op hotel en wacht af. De dorpelingen zakken weg in een poel van dilemma’s, gewetensvragen, moordplannen en hebzucht. Eén dode voor zoveel gelukkig leven lijkt misschien toch niet zo onredelijk.

En dan ontsnapt de zwarte panter, het huisdiertje van Madame Claire.

Iedereen bewapent zich …

De acteurs van STAP hebben een open maar heftige relatie met onze poppen. Ze zijn geïntrigeerd en er zelfs beetje bang van. Die interactie roept grote tederheid op maar zorgt ook voor een intensieve en unieke spanning tussen spelers en figuren.

Aan de slag met de Stapacteurs is een feest, wij kijken er al naar uit!

Met: Annelore Stubbe, Charlotte van den Bergh, Daan Hutten, Dries De Win of Rob Van der Auwera, Dries Fosseprez, Els Van Gils, Gert Dupont, Lynn Proost, Evelien Alles, Marc Maillard, Pieter Lavrijssen, Stan Martens, Tuur Verelst, Sinay Bavurhe
Techniek: Marjolien Cuypers, Bert De Mulder, Jamy Hollebeke
Poppen & decor: Gert Dupont, Jan Maillard, Janneke Hertoghs, Zia De Mesmaeker, Marc Maillard, Astrid Michaelisen, Bert De Mulder, Nina Dupont, Patrick Maillard, Charlotte Hannes (stage), Charlotte Becuwe (stage), Koen Van Hoecke
Dank aan het personeel van Dagcentrum Kasteel

in coproductie met Perpodium met de steun van de Vlaamse Gemeenschap en Tax Shelter van de Belgische federale overheid

Locatie

FORT 4
ingang domein via Neerhoevelaan 50 , 2640 Mortsel

Prijs

  • Basistarief 12
  • Basis UiTPAS 11
  • Kansentarief met UiTPAS Mortsel 2,4

Reserveer

Leeftijd

vanaf 12 tot 99 jaar

Organisatie

Vrije Tijd Mortsel
Heilig Kruisstraat 16 , 2640 Mortsel