KLEIN EPOS 9+

Koop tickets
Mark Liebrecht Schouwburg
  • vr 28 oktober 2022 van 19.30 tot 20.45 uur
Dit is een UiTPAS activiteit.
Figurentheater vol bugs en beats, niet voor gevoelige kijkers.Ik zal je iets vertellen. Het heeft veel van een sprookje maar het is toch werkelijk zoo gebeurd. Zoodra gij het niet meer gelooft, moet ge niet verder luisteren. Want dan is dit verhaal niet voor jou. Ik had een wensch. Dat er toch eens een wonder mocht gebeuren. En eenmaal zou het gebeuren. Dat wist ik. 

Het leven van het kind staat compleet in het teken van de zorgvuldig uitgemeten doelstellingen. En in een tijd waarin de uitzondering zonderling is, kan de lat niet hoog genoeg liggen. In een avontuurlijke zoektocht om zich te verhouden tegenover deze prestatiegerichte wereld botst het kind op een nest gemuteerde insecten.

Word meegezogen in een ontdekkingstrip vol slijm, harige buitenbeentjes, bloedstollende zuigsnuiten en krimp met ons tot op je laatste larvehuid. ‘Klein epos’ is een ode aan de onregelmatigheid. Het gaat over ons gevecht met een wereld vol standpunten, normen en verwachtingen.

Een multi-instrumentalist, vier acteurs/poppenspelers en een kind sleuren je mee in deze donker humoristische en monumentale trip. Geïnspireerd op alle legendarische kinder-queestes zoals ‘De kleine Johannes’, ‘Erik of het klein insectenboek’, ‘Die unendliche Geschichte’ en Kafka’s ‘Die Verwandlung’.concept, tekst en regie Dries De Win - livemuziek Dijf Sanders - spel Aïcha Cissé, Anastassya Savitsky, Soufiane Chilah, Stan Martens - poppen en kostuums Margerita Sanders en FroeFroe-atelier - lichtontwerp Lies Van Loock - geluid Jo Heijens - met de steun van de Vlaamse Gemeenschap en Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid

- foto © Theater FroeFroe

Locatie

Mark Liebrecht Schouwburg
Heilig-Kruisstraat 16 , 2640 Mortsel

Prijs

  • Basistarief 8
  • Basis UiTPAS 9
  • Basis UiTPAS 1 2
  • Basis UiTPAS 1 kind 1,6
  • Kansentarief voor UiTPAS Mortsel 1,6

Reserveer

Leeftijd

vanaf 9 tot 99 jaar

Organisatie

Vrije Tijd Mortsel
Heilig Kruisstraat 16 , 2640 Mortsel