FortBom 2022

Koop tickets
  • zo 4 september 2022 van 12.00 tot 18.00 uur
Dit is een UiTPAS activiteit.

EEN THEATERFESTIVAL


FortBom is een familiefestival vol activiteiten voor jong en oud in het schitterende FORT 4. FortBom, een organisatie van Lokaal bestuur Mortsel en Theater FroeFroe, is ondertussen al aan zijn twaalfde editie toe.


Vele artiesten en medewerkers die de voorbije jaren al aan het succes van FortBom gewerkt hebben, zorgen opnieuw voor een fantastisch feest, een fijne theatervoorstelling of een spannend spel. De voorstellingen en activiteiten gaan soms binnen en vaak buiten door. Zorg voor aangepaste kledij.


FortBom richt zich op de ganse familie maar toch vooral op mensen onder de twaalf jaar. Geen gewone kermismolen, wel een eigenaardig circus of bijzonder theater. Niets is zoals anders.


Deze brochure is louter informatief. Hoewel we zelf ‘de perfectie nastreven’ - ahum - zijn wijzigingen en vergissingen toch mogelijk. Wij verontschuldigen ons hiervoor.


Heb je vragen, wens je meer info over een voorstelling of heb je zin om als vrijwilliger mee te werken, stuur gerust een e-mail naar


onthaal@mortsel.be.
TICKETSEr zijn gratis voorstellingen maar ook betalende. Voor de betalende voorstellingen koop je best


vooraf tickets via onze webshop tickets.mortsel.be.


De online ticketverkoop stopt zondag 4 september om 10.00 uur. Is de voorstelling niet uitverkocht, dan kan je nog tickets ter plaatse kopen aan de infotent. Betalen doe je daar met bancontact. Ook kaartjes voor de molen en pretpakket koop je aan het infopunt.
Locatie

FORT 4
ingang domein via Neerhoevelaan 50 , 2640 Mortsel

Prijs

  • gratis
  • Kansentarief voor UiTPAS Mortsel gratis

Reserveer

Leeftijd

vanaf 3 tot 99 jaar

Organisatie

Vrije Tijd Mortsel
Heilig Kruisstraat 16 , 2640 Mortsel