Wir wandelten...in unserem Lied

Koop tickets
Academie Muziek Woord Dans - auditorium
  • vr 10 februari 2023 van 20.15 tot 21.45 uur
Dit is een UiTPAS activiteit.
Wir wandelten… in unserem LiedLiederen van Wagner, Brahms en Mahler: drie titanen van de zogenaamde hoogromantiek en interessant trio zowaar!

Dit intense programma brengt van deze drie componisten enkele van hun meest representatieve werken.

Van Brahms het rijpe, homogene opus 96. Van Wagner de bekende ‘Wesendonk-Lieder’, die deels gezien kunnen worden als een beknopt Tristan und Isolde. Na een Intermezzo opus 117 nr.2, door Brahms zelf ’Wiegeliederen van mijn smart’ genoemd, sluiten we het menu tenslotte af met de befaamde ‘Rückert-Lieder’ van Mahler, waarin misschien alle geloof en hoop tot liefde leidt?Mezzosopraan Inez Carsauw legde reeds een indrukwekkend parcours af, soleerde op ontelbare podia in binnen- en buitenland - van Vlaamse Opera tot Concertgebouw Amsterdam, via Moskou, Wenen... - en dit in alle mogelijke vocale disciplines. Dit alles begon ooit als leerling aan onze Mortselse academie!mezzosopraan Inez Carsauw - piano Peter Oerlemans - website www.inezcarsauw.be - in samenwerking met AMWD en

vriendenkring Ambiance - foto’s © Inez Carsauw en Peter Oerlemans


Ieder cultureelseizoen/academiejaar organiseert de Academie voor Muziek Woord en Dans samen met het cultureel centrum een reeks concerten om de talenten van haar docenten een welverdiend podium te geven. 

Locatie

Academie Muziek Woord Dans - auditorium
Eggestraat 13 , 2640 Mortsel

Prijs

  • Basistarief 12,5
  • AMWD student 8,5
  • Basis UiTPAS 11,5
  • Kansentarief met UiTPAS Mortsel 2,5

Reserveer

Leeftijd

vanaf 12 tot 99 jaar

Organisatie

Vrije Tijd Mortsel
Heilig Kruisstraat 16 , 2640 Mortsel