De Mortselse cadeaubon

Cadeaubons Mortsel met nieuwe look
Vanaf juni 2020 zitten de Mortselse cadeaubons in een ander jasje. Fris, vernieuwend en aangepast aan ons nieuwe merkteken. Ze zijn verkrijgbaar in versies van 5, 10 en 20 euro. Het ideale geschenk voor alle gelegenheden. De nieuwe cadeaubons zijn sedert 2 juni 2020 verkrijgbaar aan het stadsonthaal.

Over de cadeaubons
Je herkent het beslist. Al of niet op het laatste moment ben je op zoek naar een gepast cadeau voor die speciale gelegenheid. Je hebt geen idee wat je zou geven, of toch... De cadeaubon van de stad Mortsel, hét ideale geschenk voor iedere gelegenheid. Winkelen in eigen stad! Verras je familie, vrienden, kennissen, collega's, personeel, clubleden of trouwe klanten.

Procedure
De stad Mortsel staat in voor de verkoop. De cadeaubons kunnen door íédereen aangekocht worden, dus zowel inwoners als niet-inwoners van Mortsel. De cadeaubons worden verkocht aan het stadsonthaal.

Bedrag
Cadeaubons zijn verkrijgbaar in versies van 5, 10 en 20 euro. Je kan alleen met bancontact betalen, wij aanvaarden geen cash geld meer.

Bij welke ondernemers kan je terecht?
Wil je weten bij welke handelaars je terecht kan om je cadeaubonnen te besteden? Download dan hier de lijst van de deelnemers (versie 23 september 2021).

Informatie voor ondernemers
Betalen met cadeaubons is nog niet mogelijk in jouw zaak? Als deelnemer aan het systeem van de cadeaubons, moet je een aanvraagformulier invullen wanneer je de cadeaubons wilt laten uitbetalen door stad Mortsel. Lees er hier alles over.

Meer info
Stadsonthaal
Stadplein 2
2640 Mortsel
onthaal@mortsel.be
tel. 03 444 17 17

Uitgelicht

Betalen doe je digitaal

Alle balies van lokaal bestuur Mortsel aanvaarden geen cash geld meer. Betalen kan er enkel nog digitaal, met je bankkaart. Handig voor jullie, veiliger voor ons!

We beschikken enkel nog over een cashpunt in de Meerminnecampus, waar burgers terecht kunnen die absoluut met cash geld willen betalen. Ze ontvangen daar een betalingsbewijs dat ze kunnen voorleggen aan de dienst naar keuze.

bancontactlogo
Op volgende locaties kan je ook betalen met je digitale sport- en cultuurcheques van Edenred (niet met de papieren cheques):

  • Mark Liebrecht Schouwburg
  • Stadsonthaal
  • Bibliotheek
  • AMWD
  • ABK
  • Zwembad Den Bessem