Tickets en tarieven

TICKETS & TARIEVEN TICKETS ONLINE KOPEN

Opgelet: koop eerst je UiTPAS als je wil genieten van korting. Koop je die online via tickets.mortsel.be, dan krijg je een voorlopige digitale UiTPAS. Sluit af en start opnieuw op. Zo koppel je je UiTPAS aan je account. Het UiTPAS-tarief wordt pas zichtbaar in de webshop als er een UiTPAS aan je account is gekoppeld.

Heb je al een UiTPAS, dan blijft deze geldig en kan je je tickets bestellen met korting.

TICKETS RESERVEREN VIA MAIL, TELEFOON OF HET STADSONTHAAL

  • via e-mail: onthaal@mortsel.be;
  • telefonisch: 03 443 73 80;
  • via het Stadsonthaal, Stadsplein 2, open: ma 09.00 - 12.30 uur en 16.00 - 19.00 uur, di, wo, do 09.00 - 12.30 uur en 13.30 - 16.30 uur, vr 09.00 - 12.30 uur. Je betaalt via overschrijving op rekeningnummer BE67 0682 2756 8087 (BIC GKCCBEBB) met vermelding van het transactienummer.

Let op: Betalen doe je binnen 21 dagen na reservatie en uiterlijk 3 werkdagen voor de voorstelling. Onbetaalde reservaties vervallen automatisch na 21 dagen.

Reserveer je minder dan 21 dagen voor de voorstelling, dan vervalt de onbetaalde reservatie de dag voor de voorstelling.

DIGITAAL

Tickets worden je toegestuurd per mail. Deze e-tickets verlenen je rechtstreeks toegang tot de voorstelling. Zorg dat je ze kan tonen aan de ingang op je smartphone of tablet. Een papieren ticket mag, maar is niet nodig. Smartphone of tablet thuis vergeten waardoor je jouw e-ticket niet kan tonen aan de ingang op de dag van de voorstelling? Haal je vervangende tickets af aan de balie, een half uur voor aanvang van de voorstelling.

VOORWAARDEN

  • Tickets worden enkel terugbetaald indien de voorstelling wordt geannuleerd of verplaatst wegens overmacht;
  • Niet opgehaalde tickets worden 10 minuten voor de start van de voorstelling doorverkocht;
  • Heb je tickets gekocht aan het UiTPAS-tarief, zorg dan dat je je UiTPAS kan tonen aan de ingang.

VOORSTELLING UITVERKOCHT

Zet je op de wachtlijst. Wij nemen met jou contact op als er plaatsen vrijkomen.

EXTRA

  • Tijdens seizoen 2021-2022 werken we uitzonderlijk zonder genummerde plaatsen in de Mark Liebrecht Schouwburg. Zo blijft er de mogelijkheid om de zaalopstelling aan te passen naar de richtlijnen van de overheid m.b.t. COVID-19;
  • Koop je tickets in seizoen 2021-2022 altijd vooraf. Er is geen ticketverkoop ter plaatse.
     

European Disability Card
Vrije tijd Mortsel is partner van de EDC-kaart (European Disability Card) voor het podiumaanbod in de Mark Liebrecht Schouwburg. De schouwburg is rolstoeltoegankelijk, biedt goede zichtbaarheid aan rolstoelgebruikers, werkt met ringleiding en voorziet plaatsen voor begeleiders. Inwoners van Mortsel met recht op een verhoogde tegemoetkoming of in actieve begeleiding bij het OCMW, kunnen gebruik maken van het kortingstarief van de UiTPAS

 

Uitgelicht