Sportclubs en -accomodaties

 • Meer

 • Meer

 • Zwembad Den Bessem

  Vanaf zaterdag 25 juli is het verplicht om in openbare gebouwen een mondmasker te dragen. Gelieve dus een mondmasker te dragen als u zich in ons gebouw begeeft. Bedankt daarvoor.

  Breng zeker je identiteitskaart mee de eerste keer dat je in Den Bessem komt zwemmen. Dan kunnen de medewerkers een klantenbestand aanmaken en correct je woonplaats registreren.

  Vereiste zwemkledij: voor de heren een aanspannende zwembroek of korte zwemshort (duidelijk boven de knie en vrij van ondergoed) en voor de dames een badpak of bikini. In deze zwemkledij mogen géén zakken en/of ritssluitingen zitten.

  12-beurtenkaarten zijn strikt persoonlijk en 1 jaar geldig vanaf de dag van aankoop.

  Zwembad Den Bessem werkt cashvrij: betalen kan met Bancontact of Payconiq by Bancontact.

  Gezien het zwembad zijn werking heeft moeten aanpassen aan de strikte coronamaatregelen, zijn de toiletten enkel beschikbaar voor klanten van Den Bessem, vlak voor of na de zwembeurt.

  Meer

 • Samen met vrienden voetballen tijdens de herfstvakantie?

  Heel goed idee. Sporters beleven meer en bovendien is sporten gezond!

  Meer

 • Meer

 • Meer

Uitgelicht

Stadsonthaal

Betalen doe je digitaal

Alle balies van lokaal bestuur Mortsel aanvaarden geen cash geld meer. Betalen kan er enkel nog digitaal, met je bankkaart. Handig voor jullie, veiliger voor ons!

We beschikken enkel nog over een cashpunt in de Meerminnecampus, waar burgers terecht kunnen die absoluut met cash geld willen betalen. Ze ontvangen daar een betalingsbewijs dat ze kunnen voorleggen aan de dienst naar keuze.

bancontactlogo