Jollie de Ollie

Skatepark Elf-julistraat

Welkom in mijn skatepark jongens en meisjes. Ik hou van skaten en het liefst doe ik ‘een ollie’. Ben jij hier ook op wieltjes? Toon me dan je coolste tricks. Doe jij ‘een ollie’ op je skateboard of durf jij op de ramp?

Avatar fitness: IJsberen:

Weet jij wat ijsberen betekent? Nee niet de dieren, maar de uitdrukking. Wanneer je ligt te tobben begin je soms heen en weer te wandelen. Wel, ik gebruik dit op een positieve manier. Ik ijsbeer  tijdens de koude maanden om fit te blijven. Pak 3 takken en leg ze op gelijke afstand van elkaar. Start bij 1 tak en loop naar de 2e tak en terug naar de eerste, daarna naar de 3e tak en terug naar de 1ste. Doe dit 5 keer op jouw tempo. Heb je een beetje een competitiegeest, vraag dan aan je mama/papa/grootouders/broers of zussen om dit om ter eerst te doen! #Sportersbelevenmeer

Tip voor thuis:  vlindertjes

Bloemetjes, bijtjes en vlindertjes. Stilletjes aan wordt alles in het landschap anders. Precies alsof alles ontwaakt. Ik krijg daar altijd zo’n gelukkig gevoel van. Vraag daarom even aan je ouders om farfalle te kopen en maak zelf een blad vol met vlindertjes. Een beetje verf, stiften en lijm heb je hiervoor nodig. SUCCES!


#Sportersbelevenmeer