Heraanleg Armand Segerslei

Gepubliceerd op di 4 jul. 2023 om 15.55 uur
Start werken op dinsdag 1 augustus 2023.

De Armand Segerslei tussen het pleintje en de Antwerpsestraat wordt heraangelegd.

Daarmee willen we van dat stukje straat een aangename woon- en fietsstraat maken met voldoende groen en subtiele snelheidsremmers voor het gemotoriseerde verkeerd. De werken zijn gestart op dinsdag 1 augustus 2023.

Wat wil dat zeggen?

  • Tijdens de eerste twee dagen, dinsdag 1 en woensdag 2 augustus, zal de straat volledig afgesloten zijn en zal er dus ook niet geparkeerd kunnen worden. Tijdens deze dagen worden de bomen en de asfaltlaag verwijderd.
  • Hierna start de aannemer met het vernieuwen van de huisaansluitingen en de aanleg van de nieuwe straat. De aannemer begint te werken aan het pleintje aan de Eduard Arsenstraat. Vervolgens werkt de aannemer richting de Antwerpsestraat. Tijdens het begin van de werken kan er na 2 augustus in het stuk straat het dichtste bij de Antwerpsestraat nog geparkeerd worden.
  • De zone waar er parkeerverbod geldt zal vervolgens gedurende de werf groter worden, maar zo efficiĆ«nt mogelijk worden verplaatst richting Antwerpsestraat om de hinder tot het minimum te beperken. We vragen jullie met aandrang om dit wijzigende parkeerverbod te respecteren. 

De werken zullen een drietal maanden duren, maar zijn uiteraard weersafhankelijk.

Afvalophaling

Voor de afvalophaling voorzien we twee plaatsen net buiten de werfzone. Aan het begin van de Armand Segerslei kan het afval verzameld worden t.h.v. huisnummer 1 en 2. Voor het einde van de straat vragen we jullie het afval te verzamelen aan de achterkant van het pleintje t.h.v. Eduard Arsenstraat 66.

Heb je vragen, opmerkingen of bedenkingen? Dan kan je die via mail aan ons bezorgen.

Downloads

  • Overzichtsplan Armand Segerslei.pdf 1 Mb