• Digitale fotografie voor gevorderden specialisatie zwart-wit

  10890000 - 1 dinsdag 14 september » dinsdag 18 januari
  Heb je al enige ervaring met digitale fotografie, maar wil je de technieken en effecten van de zwart-wit-fotografie leren? Dan is deze cursus van 16 lessen zeker iets voor jou. Basiskennis computer en ervaring met Lightroom is vereist. TIP! Je kan als LBC-cursist je Adobe CC pakket aan een voordelig tarief aankopen via de school.
 • Aan de slag met Windows 10 (computercursus beginners)

  10890000 - 1 dinsdag 14 september » dinsdag 18 januari
  In 16 lessen leer je de basisprincipes van je computer en je verkent de omgeving van Windows 10. Wat komt er aan bod? Kennismaken met de computer, veilig opstarten en afsluiten van een computer, organiseren van bestanden en mappen, gebruiken van kantoortoepassingen (tekst, cijfers, presentatie), werken met internet (surfen, e-mailen).
 • Werken met cijfers

  10890000 - 1 woensdag 15 september » woensdag 19 januari
  In 16 lessen verwerf je een aantal vaardigheden om met behulp van ICT, numerieke content (cijfers) aan te maken en te bewerken. Je leert de mogelijkheden en beperkingen van diverse toepassingen, functionaliteiten en applicaties, maar de focus ligt op het meest gebruikte programma, namelijk Excel van MS Office. Aan de hand van praktische voorbeelden en oefeningen leer je Excel, als ...
 • Website bouwen met Wordpress

  10890000 - 1 woensdag 15 september » woensdag 19 januari
  In 16 lessen maak je je eerste, eenvoudige website met het gratis programma 'WordPress'. Basiskennis werken met de computer en internet is vereist.
 • Gegevensbeheer met Excel

  10890000 - 1 maandag 13 september » maandag 17 januari
  In deze cursus verwerf je een aantal vaardigheden om met behulp van MS Excel, gegevens te beheren. Aan de hand van praktische voorbeelden en oefeningen leer je gegevens beheren vanuit meerdere toepassingen. Wat er zoal aan bod komt: beheren van gegevens (invoeren, sorteren, filteren) in verschillende bestandsformaten, platformen en omgevingen; samenbrengen van verschillende bronnen; ...
 • Werken met tekst (MS Word)

  10890000 - 1 maandag 13 september » maandag 17 januari
  In 16 lessen verwerf je een aantal vaardigheden om met behulp van je computer teksten aan te maken en te bewerken. Je leert de mogelijkheden en beperkingen van diverse toepassingen, functionaliteiten en applicaties, maar de focus ligt op het meest gebruikte programma, namelijk Word van MS Office. Aan de hand van praktische voorbeelden en oefeningen leer je Word, als tekstverwerkingsprogramma, ...
 • Aan de slag met Internet

  10890000 - 1 donderdag 16 september » donderdag 20 januari
  In 16 lessen leer je snel en doelgericht informatie vinden op het web. Je maakt kennis met de vele mogelijkheden van deze toegangspoort tot wereldwijde communicatie. Wat er zoal aan bod komt: kennismaken met informatiebronnen op internet (zoekmachines, portaalsites, elektronische gidsen), aanmaken van een e-mailadres en mailen, beveiligen tegen online gevaren zoals virussen, phishing enz. Je ...
 • Een eenvoudige App ontwikkelen

  10890000 - 1 dinsdag 14 september » dinsdag 18 januari
  In 16 lessen leer je met behulp van gebruiksvriendelijke software een eenvoudige (mobiele) app ontwikkelen die jou het leven kan vergemakkelijken. De cursus focust voornamelijk op content-creatie. Je leert hoe je stapsgewijs van een goed idee tot een goede app komt, een eenvoudige app bouwt en hem in een webstore publiceert.
 • Digitale fotografie voor gevorderden

  10976400 - 1 donderdag 16 september » vrijdag 21 januari
  Heb je al enige ervaring met digitale fotografie, maar wil je je foto's nog creatiever en kunstzinniger maken? Dan is deze upgrade module van 16 lessen beslist iets voor jou. Er wordt zowel buiten als binnen in onze eigen studio gefotografeerd. De foto's bewerk je met het programma Lightroom.
 • Aan de slag met je tablet of smartphone (Android)

  11494800 - 1 dinsdag 07 september » dinsdag 18 januari
  Heb je nog maar pas een tablet of smartphone en wil je weten waarvoor al die apps dienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In 16 lessen leren we jou om zoveel mogelijk uit je toestel te halen. Deze lessen zijn geschikt voor personen die werken met een Android toestel (geen iPad of iPhone dus).

Uitgelicht