KAPOTTEPOPPENKOPPEN - dOFt 8+

26 april 2020 van 15:00 tot 16:00
Kapottepoppenkoppen is een flitsende, dynamische en charmerende voorstelling over volwassen kinderen of kindse volwassenen en over grote mensen met grote wensen. Een voorstelling waarin woorden dansen en bewegingen spreken. Theater wordt dans. Dans wordt muziek. Muziek wordt theater. Mama, Papa en Nonkel zijn trots op hun kleine Meid. Tot ze ontdekken dat Meid geen enkel probleem heeft. Dat is pas een probleem! Ze beslissen op zoek te gaan naar het idyllische Ergens, een plaats waar geen problemen bestaan. Maar waar is Ergens, hoe ziet het eruit? Is Ergens wel zo mooi als het lijkt?

In hun absurde pogingen om Ergens te bereiken, worstelen de leden van het gezin met onrealistische verwachtingen. Alles loopt verkeerd. De volwassenen geraken uitgeput, uitgeblust, uitgedraaid en worden plots stil. Meid vindt haar roeping en ontdekt wat ze wil...

Tekst Jasper Dreesen - Dans, spel Jonas Vermeulen, Nele Vermeulen, Piet Van Dycke/Carli Gellings en Kaat Van Eyken - Muziekcompositie Jonas Vermeulen - Dramaturgie Marie Peeters - Lichtontwerp en techniek Daan tytgat (DDT Productions) - Met steun van Artforum, 30CC en de stad Leuven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer?
zondag 26 april 2020 van 15:00 tot 16:00
Waar?
Mark Liebrecht Schouwburg
Heilig-Kruisstraat 16
2640 Mortsel
Organisatie
Vrije Tijd Mortsel
Prijs
€ 10.0
Contact
https://tickets.mortsel.be/ProgrammaDetail.aspx?id=6541
Google maps


Meer evenementen

Uitgelicht