Brochure podiumaanbod 2021-2022

Podiumaanbod 2021-2022

Droom even mee… Het is september. Na een ontspannende zomer wandel je de Mark Liebrecht Schouwburg binnen. In één van onze oranjerode zetels zet je je neer, in goed gezelschap. Voor het eerst in lange tijd kan je er genieten van een podiumvoorstelling. Heerlijk live theater kijken, lachen met een comedian, opgaan in een film, meedeinen op muziek, je verliezen in het verhaal van een familievoorstelling… Na de voorstelling kan je terecht in het vernieuwde Theatercafé om nog lang na te kaarten over de voorstelling en zoveel meer.

Er staat een verrassend programma theater, muziek, familievoorstellingen, comedy, woord.... klaar.

Dit jaar vind je het volledige podiumaanbod voor seizoen 21-22 vanaf begin juni op https://tickets.mortsel.be/. Woon je in Mortsel dan vind je samen met de M een brochure met het podiumaanbod voor het najaar 21 eind juni in je brievenbus. Woon je niet in Mortsel dan kan je een papieren versie afhalen aan het stadsonthaal en de bib tijdens de openingsuren. Er staat een verrassend programma theater, muziek, familievoorstellingen, comedy, woord.... klaar.

Tickets? Die koop je vanaf 26 augustus via https://tickets.mortsel.be/, via het Stadsonthaal, telefonisch of per mail.

Aarzel niet om van bij aanvang tickets te boeken. Met de grootste nauwkeurigheid zorgen we voor een veilig bezoek. We laten niets aan het toeval over. Bij annulering betalen we je ticket terug. Bij een verplaatste voorstelling krijg je de keuze tussen een terugbetaling of omboeking.

Ook voor dit seizoen werken we uitzonderlijk zonder genummerde plaatsen in de Mark Liebrecht Schouwburg. Zo blijft er de mogelijkheid om de zaalopstelling aan te passen naar de richtlijnen van de overheid m.b.t. COVID-19.

Hier vind je de 'podiumbrochure najaar 2021'.

De UiTPAS zorgt ervoor dat je kortingen krijgt en punten kan sparen. Alle info vind je op www.mortsel.be/uitpas.

Uitgelicht