Werkleider planning en logistiek

Het stadsbestuur van Mortsel is op zoek naar gemotiveerde kandidaten (m/v):
WERKLEIDER PLANNING EN LOGISTIEK.

* aanwerving met de aanleg van een wervingsreserve van 2 jaar;
* voltijds - contractueel;
* weddeschaal C4-C5.

Taken

Als werkleider planning en logistiek sta je in voor de dagelijkse operationele leiding van de diensten: centraal magazijn, de garage en de poetsdienst. Hiernaast zorg je voor de optimalisatie van de logistieke processen, de verdere uitbouw van één stadsmagazijn tussen stad en OCMW en je volgt het softwarepakket op inzake werkplanning. Voor deze gevarieerde functie met grote zelfstandigheid moet je beschikken over een goed analytisch en organisatorisch vermogen en affiniteit hebben met logistieke processen. Je geeft leiding aan een 10-tal medewerkers en je bent een optimistische teamspeler binnen de uitvoerende diensten.

Vereisten

Een bachelor-diploma ofwel een diploma van hoger onderwijs van 1 cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs en je hebt minstens 3 jaar relevante beroepservaring + rijbewijs B.

Je bent een sterk organisatorisch talent met een resultaatgerichte en volhardende no-nonsens mentaliteit en je streeft naar efficiëntie bij het inrichten en verbeteren van processen en planningen voor de uitvoerende diensten en de logistieke cel. Je bezit overtuigingskracht, je bent besluitvaardig en je bent communicatief sterk. Je hebt een goed inzicht in cijfers, een sterk analytisch denkvermogen en je hebt voeling met het opmaken van rapporteringstools, een goede kennis van word, Excel en outlook en je hebt een brede interesse voor software pakketten en inzicht in het invullen van elektronisch beheer programma’s en systemen voor implementatie van voorraad- en magazijnbeheer.

Wij bieden

- een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur;
- vlotte bereikbaarheid met openbaar vervoer;
- 35 verlofdagen;
- marktconform salaris (ervaring uit de openbare sector wordt volledig overgenomen, uit de privésector maximaal 10 jaar relevante  ervaring);
- extralegale voordelen: maaltijdcheques – fietsvergoeding - tussenkomst in kosten openbaar vervoer - hospitalisatieverzekering - aanvullend pensioenstelsel.

Je kan de volledige informatiebundel downloaden via deze link. De proeven zullen plaatsvinden in augustus/september 2018.

Je kan enkel digitaal solliciteren via deze link tot uiterlijk 15 augustus 2018. Je kandidatuur bevat een motivatiebrief, een uitgebreid curriculum vitae, een kopie van het vereiste diploma en een kopie van je rijbewijs B.

Meer inlichtingen

Dienst HR lokaal bestuur Mortsel
Meerminne 6 - 2640 Mortsel
tel. 03 444 17 82
mail hr@mortsel.be
 

Uitgelicht