• Fietstocht naar Temse en terug

  32400 - 1 donderdag 25 mei
  Een mooie tocht langs rustige wegen en veel langs duiken. we nemen 2 keer de overzetboot. De tocjht is ongeveer 60 km. Eten/drinken: lunchpakket en drinken meenemen Er wordt wel gestopt onderweg op iets te drinken
 • Tabletcafé (elke laatste vrijdag van de maand)

  3636000 - 1 vrijdag 19 mei » vrijdag 30 juni
  Bijna iedereen heeft tegenwoordig een tablet. We organiseren elke laatste vrijdag van de maand een tabletcafé: we komen samen met onze tablets en geven elkaar tips, wisselen ervaringen uit en leren bij van elkaar. Onze lesgevers van Interlinde begeleiden deze middag voor als er extra vragen zijn. Opgelet voor mei: café op 19/5 ipv 26/5 want dan is het dienstencentrum gesloten.
 • Burendag 2017

  86400 - 2 vrijdag 26 mei » zaterdag 27 mei
  Leer je buren beter kennen tijdens de burendag! Zet op vrijdag 26 mei je stoel op straat vanaf 18.00 uur en maak een praatje met je buren.
 • Infosessie: E-loket

  7200 - 6 dinsdag 30 mei

  ‘Je kan meer van thuis uit dan je denkt.’ Zo staat het op de website. Maar is dat ook zo? Zijn jullie allemaal mee met deze manier van werken? De lesgevers van Interlinde nemen de proef op de som en geven een demonstratie. Je ziet en oefent hoe je attesten en akten aanvraagt. Helemaal gratis!

 • Tegenlicht. Documentaire en debat. De keuze wordt door de aanwezigen van 3 mei bepaald

  0 - 7 woensdag 31 mei
  Na het bekijken van de documentaire gaan we samen met u over dit onderwerp in debat. We doen dit zonder specialisten of mensen die zeggen dat ze het beter weten. Omdat de stem des volks, de mening van mensen die dagelijks worden geconfronteerd met de realiteit, de belangrijkste is. Aan het einde stellen we drie documentaires voor. U kan dan uit deze drie kiezen of zelf een suggestie doen. De ...
 • Jazzcafé met Croque Manouche

  0 - 8 donderdag 01 juni
  Croque Manouche, opgericht door Sologitarist Ben Van Bortel en Slaggitarist Daniel Van Espen in 2013, is een Antwerpse Gipsy Jazz Band. Ondertussen is de band gegroeid. Croque Manouche speelt van een trio tot een sextet. Ons repertoire gaat van oude standards van Django Reinhardt en Duke Ellington tot hedendaagse standards. Met Ben Van Bortel (sologitaar), Daniel Van Espen (ritmegitaar), ...
 • DE jonge lange kronkel MAN - een leven in drie composities

  6300 - 8 donderdag 01 juni
  Deze creatie met muziek en woord van George Tyriard wordt u gebracht door George Tyriard (piano), Anna Dupon (woord), David Poskin (cello) en Veronique De Raedemaeker (viool).
 • Martha's Praatcafé

  7200 - 8 donderdag 01 juni

  Vanaf 14.00 uur is iedereen welkom! Voor 1€ krijg je koffie en bijhorend gebak. Kom mee genieten en ontmoet mensen uit je buurt! Wie weet kom je wel oude bekenden tegen!

 • Jan De Smet "Solo en zonder veel cinema" (try-out)

  0 - 9 vrijdag 02 juni

  In de loop van zijn - nu al ruim veertig jaar durende - muzikantenbestaan heeft zanger, componist, tekstschrijver, muziekliefhebber, vinylcollectioneur en multi-instrumentalist Jan De Smet (1953) een zeer uitgebreide muzikale bagage verzameld. Een klein deel daarvan kon hij 32 jaar lang kwijt bij De Nieuwe Snaar. Het grootste deel van het overige materiaal zit echter opgeborgen in zorgvuldig ...

 • Populiercauserie: Opmerkelijke vrouwen op Cantecroy

  8100 - 9 vrijdag 02 juni
  Martin Heyligen vertelt ons over drie merkwaardige dames uit de 17e en evenveel uit de 20e eeuw, zonder de beroemde mannen die langs het kasteel Cantecroy passeerden te vergeten. Aanvang 14u. Bijdrage: € 4 voor leden, € 5 voor anderen (drankje tijdens pauze). Reserveren bij Irene.

Uitgelicht